CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felictare adresat domnului Vladimir CURBET, Cavaler al Ordinului Republicii

Stimate Domnule Vladimir CURBET,

 

Ziua în care V-ați născut este o ocazie deosebită de a Vă adresa calde urări de bine și multă-multă sănătate!

La această vârstă frumoasă, la care ați ajuns cu demnitate și cu foarte multă muncă, Vă felicit pentru lecția de bună gestionare a eforturilor, a timpului și a priorităților, pentru felul impresionant în care ați urmat chemarea pasiunii. Or, se știe, proiectul vieții Dumneavoastră este Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc” – perla în coroana realizărilor culturale ale Republicii Moldova –, în a cărui afirmare aveți aportul excepțional și decisiv.

Pedantismul demonstrat în culegerea melodiei autentice, în creionarea desenului original al mișcărilor, alegerea impecabilă a costumului potrivit, accentele din strigăturile ce întregesc tabloul din scenă reprezintă dovada convingătoare a caracterului perfecționist de care dați dovadă și datorită căruia  numele Dumneavoastră s-a contopit cu cel al „Joc”-ului pentru vecie.

Să trăiți, Maestre, mulți ani, împăcat cu sine și cu cei dragi!

Fie ca gratitudinea fiecărei persoane care îl cunoaște pe Omul, Profesionistul, Înțeleptul, Profesorul, Folcloristul Vladimir Curbet  să se transforme în flux de  energie  aducătoare  de  liniște  sufletească  și  multe  clipe  de  mulțumire.